Składniki:
4 jajka ugotowane na twardo, nieduży pomidor, 15 dag pieczarek, 3 dag masła, 5 dag szynki, 10 dag majonezu (4 łyżki), natka pietruszki, pieprz, (sól)
Przygotowanie:
Pieczarki oczyścić, opłukać, pokrajać w plasterki, usmażyć na maśle, ostudzić. Pomidor sparzyć, obrać ze skórki, pokrajać w kostkę. Jajka i szynkę też pokroić w kostkę. Wymieszać wszystkie składniki z majonezem, posypać drobno usiekaną natką pietruszki.
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?