MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 2

Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową temperaturę. Wyjmij je godzinę wcześniej z lodówki. Zacznij miksować miękkie masło.

Zobacz również

Krakowskie Dni Wolności i Praw Obywatelskich. Wręczono medale „Dziękujemy za wolność”

Krakowskie Dni Wolności i Praw Obywatelskich. Wręczono medale „Dziękujemy za wolność”

Bieg Rolnika w Mokrsku. W biegu głównym zawodnicy rywalizowali na dystansie 10 km

Bieg Rolnika w Mokrsku. W biegu głównym zawodnicy rywalizowali na dystansie 10 km

Polecamy

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży