MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Wyjątkowe odkrycie archeologów. Grób z V wieku dwóch chłopców: Huna i Europejczyka

Wyjątkowe odkrycie archeologów. Grób z V wieku dwóch chłopców: Huna i Europejczyka

Wielkie emocje w Pucharze Tymbarku w finale kategorii U-8 i U-10 w Nowinach [FOTO]

Wielkie emocje w Pucharze Tymbarku w finale kategorii U-8 i U-10 w Nowinach [FOTO]

Polecamy

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje

Planujesz urlop? Dowiedz się, jak możesz dofinansować wakacje

Włosy jak od fryzjera dzięki produktom, które masz w kuchni. Efekt "wow" za grosze

Włosy jak od fryzjera dzięki produktom, które masz w kuchni. Efekt "wow" za grosze

5 ukrytych opcji w Pokemon GO, o których nie wiedziałeś. Ustawienia schowane w menu

5 ukrytych opcji w Pokemon GO, o których nie wiedziałeś. Ustawienia schowane w menu