MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

Leszek Golonka powróci na stanowisko komendanta Straży Miejskiej w Zakopanem

Leszek Golonka powróci na stanowisko komendanta Straży Miejskiej w Zakopanem

Śmiertelny wypadek w Rosanowie pod Łodzią. Nie żyje 55-letni mężczyzna...

Śmiertelny wypadek w Rosanowie pod Łodzią. Nie żyje 55-letni mężczyzna...

Polecamy

23. Dolnośląskie Warsztaty Craftowe po raz kolejny zawitają do Wrocławia

23. Dolnośląskie Warsztaty Craftowe po raz kolejny zawitają do Wrocławia

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim

ROZMOWA
„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim